Asfalttialan RekryKoulutus on avattu - hae mukaan!

Asfalttialan RekryKoulutus on avattu - hae mukaan!

Oletko aina halunnut asfalttialalle? Kiinnostaako sinua bitumintuoksu ja vaihtuva maisema? Tai vaihtoehtoisesti, oletko tottunut työskentelemään teollisuusympäristössä ja suurten laitteiden parissa?

Maisema on voinut vaihtua myös rekan puikoissa, koska ADR-pätevyydestä on jyrsintähommissa hyötyä. Asfalttiasemalla pääset osallistumaan massan tekoon, ja herätät mielenkiintomme, jos työkalut ja hitsipilli pysyvät näpeissäsi. Levitystyöryhmissämme on myös tilausta tekijänaisille ja -miehille. Kaikissa työtehtävissämme hyvä fyysinen kunto, joukkuepelaajan luonne ja oikea asenne antavat sinulle mahdollisuuden onnistua.

 

Jos jäit miettimään lukemaasi, ja tunnistit itsesi, niin todennäköisesti Asfalttikallio tarvitsee sinut mukaan joukkueeseemme.

Hyria, Uudenmaan ELY-keskus ja TE-palvelut järjestävät yhdessä Asfalttikallion kanssa Asfalttialan RekryKoulutuksen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alasta, sillä koulutuksen aikana saat tarvittavat tiedot ja työssä kouluttautumisjaksolla pääset tekemään töitä käytännössä.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesti RekryKoulutukseen tästä.