Tapamme toimia

Asfalttikallion tavoitteena on toimittaa asiakkaalle virheetön, kerralla oikein tehty tuote. Huolehdimme henkilöstön laatutietoisuudesta, koska jokainen vastaa työssään laadun syntymisestä itselleen, tilaajalle, käyttäjille ja yhtiölle. Toimimme joka suhteessa tilaajan ja yhteiskunnan meille asettamien vaatimusten mukaisesti.

Perinteitä kunnioittaen, laadusta tinkimättä

Virheetön kerralla oikein tehty tuote

Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaalle virheetön, kerralla oikein tehty tuote. Huolehdimme henkilöstön laatutietoisuudesta, koska jokainen vastaa työssään laadun syntymisestä itselleen, tilaajalle, käyttäjille ja yhtiölle. Toimimme joka suhteessa tilaajan ja yhteiskunnan meille asettamien vaatimusten mukaisesti.

Laatujärjestelmät ja sertifiointi

Yrityksellämme on sertifioitu laatujärjestelmä RALA:n toimesta, sekä RALA-pätevyydet toimialojensa osalta. RALA sertifiointi perustuu yrityksen osaamisen ja resurssien, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoidon sekä talouden tilan arviointiin. RALA-pätevät yritykset kuuluvat automaattisesti Tilaajavastuu-palvelun piiriin, joka valvoo kuukausittain yrityksen tilaajavastuulain edellyttämiä tietoja.

Pidämme huolen työntekijöidemme turvallisuudesta

Työntekijöidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää ja tuvallisuuspolitiikkamme tavoite on yksiselitteinen: jokaisena työpäivänä tapaturmien määrä on nolla.

Laadunvalvonta & sertifioinnit

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous työstä puh. 09 2525 1160
tai käytä lomaketta.

Yhteystiedot

Jaakonkatu 2, 4.krs 01620 VANTAA. Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja henkilöstön tiedot.