Palvelut

Toteutamme päällysteet joka tarpeeseen ja pienistä kohteista suuren mittaluokan urakoihin. Asiakkaitamme ovat pienrakentajat sekä taloyhtiöt, yritykset, kunnat ja kaupungit. Normaalien päällystetöiden lisäksi teemme nykyaikaisella ja monipuolisella kalustollamme myös jyrsintätöitä ja kuumennuspintaustöitä. Valmistamme päällysteitä myös kierrätysasfaltista.

Asiakkaamme

Kunnat ja kaupungit

Valmistamme asfalttipäällysteet kuntien ja kaupunkien ylläpitämille teille, kaduille, pihoille ja pysäköintialueille. Tarjoamme laadukkaita päällysteratkaisuja sekä uusiin kohteisiin että vanhojen ja kuluneiden asfalttipintojen kunnostukseen. Nykyaikaisella valuasfaltointikalustollamme pystymme suorittamaan vaativatkin paikkaus ja korjauskohteet. Toteutamme laajamittaisetkin urakat täsmällisessä aikataulussa ja kustannukset halliten.

Yritykset

Rakennamme yrityksille esteettömät sekä turvalliset ympäristöt ja väylät kunkin kohteen käyttötarkoituksen ja sen asettamien vaatimusten mukaisesti. Toteutamme päällysteratkaisut piha-alueille, kentille, ajoväylille, pysäköintialueille ja -halleihin sekä kaikkiin muihin yritysten tarvitsemiin kohteisiin.

Yksityiset

Palvelumme pienrakentajille ja taloyhtiöille. Laadukkaasti rakennettu piha on pitkäikäinen investointi, joka lisää viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Tarjoamme piharakennustöitä kokonaispalveluna sekä pienrakentajille että taloyhtiöille. Toteutamme kohteen mukaan suunniteltuina asfaltoinnit, piharakenteet, salaojitukset ja kaikki muut piharemonttien vaatimat työt.

Tilaa meiltä

Asfalttikallio Oy on suomalainen asfaltoinnin ja maanrakentamisen palveluja tarjoava yritys. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuottaa asiakkaille laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja kilpailukykyisiä palveluja modernilla kalustolla nykyisten vaatimusten mukaisesti.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous työstä puh. 09 2525 1160 tai käytä lomaketta.

Yhteystiedot

Taivaltie 5, 01610 VANTAA. Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja henkilöstön tiedot.