Kunnat, kaupungit ja ELY-keskukset

Perinteitä kunnioittaen, laadusta tinkimättä

Valmistamme asfalttipäällysteet kuntien ja kaupunkien ylläpitämille teille, kaduille, pihoille ja pysäköintialueille. Tarjoamme laadukkaat päällysteratkaisut sekä uusiin kohteisiin että vanhojen ja kuluneiden asfalttipintojen kunnostukseen. Nykyaikaisella kalustollamme pystymme suorittamaan vaativatkin paikkaus- ja korjaustoimenpiteet.

Asfalttityöntekijä tasoittaa asfaltttimassaa

Virheetön kerralla oikein tehty tuote

Asfalttikallio Oy:n tavoitteena on toimittaa asiakkaalle virheetön, kerralla oikein tehty tuote. Yhtiö huolehtii henkilöstön laatutietoisuudesta, koska jokainen vastaa työssään laadun syntymisestä itselleen, tilaajalle, käyttäjille ja yhtiölle. Yhtiö toimii joka suhteessa tilaajan ja yhteiskunnan meille asettamien vaatimusten mukaisesti.

Laatujärjestelmät ja sertifiointi

Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä RALA:n toimesta, sekä RALA-pätevyydet toimialojensa osalta. RALA sertifiointi perustuu yrityksen osaamisen ja resurssien, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoidon sekä talouden tilan arviointiin. RALA-pätevät yritykset kuuluvat automaattisesti Tilaajavastuu-palvelun piiriin, joka valvoo kuukausittain yrityksen tilaajavastuulain edellyttämiä tietoja.

Pidämme huolen työntekijöidemme turvallisuudesta

Työntekijöidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää ja tuvallisuuspolitiikkamme tavoite on yksiselitteinen: jokaisena työpäivänä tapaturmien määrä on nolla.

Dronen kuvaama asfalttityömaa Lapissa, järvi vasemmalla.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Referenssikohteita