Asfaltointi kunnille, kaupungeille ja ELY:lle

Valmistamme asfalttipäällysteet kuntien ja kaupunkien ylläpitämille teille, kaduille, pihoille ja pysäköintialueille. Tarjoamme laadukkaita päällysteratkaisuja sekä uusiin kohteisiin että vanhojen ja kuluneiden asfalttipintojen kunnostukseen. Nykyaikaisella valuasfaltointikalustollamme pystymme suorittamaan vaativatkin paikkaus ja korjauskohteet. Toteutamme laajamittaisetkin urakat täsmällisessä aikataulussa ja kustannukset halliten.

Perinteitä kunnioittaen, laadusta tinkimättä

Virheetön kerralla oikein tehty tuote

Asfalttikallio Oy:n tavoitteena on toimittaa asiakkaalle virheetön, kerralla oikein tehty tuote. Yhtiö huolehtii henkilöstön laatutietoisuudesta, koska jokainen vastaa työssään laadun syntymisestä itselleen, tilaajalle, käyttäjille ja yhtiölle. Yhtiö toimii joka suhteessa tilaajan ja yhteiskunnan meille asettamien vaatimusten mukaisesti.

Laatujärjestelmät ja sertifiointi

Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä RALA:n toimesta, sekä RALA-pätevyydet toimialojensa osalta. RALA sertifiointi perustuu yrityksen osaamisen ja resurssien, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoidon sekä talouden tilan arviointiin. RALA-pätevät yritykset kuuluvat automaattisesti Tilaajavastuu-palvelun piiriin, joka valvoo kuukausittain yrityksen tilaajavastuulain edellyttämiä tietoja.

Pidämme huolen työntekijöidemme turvallisuudesta

Työntekijöidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää ja tuvallisuuspolitiikkamme tavoite on yksiselitteinen: jokaisena työpäivänä tapaturmien määrä on nolla.

Merkittävimpiä päällystysurakoita 2019

  • Tienpäällystysurakka DHJ EPO ELY ET 1 2019
  • Päällysteiden paikkausurakka KIMPPA 2019-2020
  • Tienpäällystysurakka DHJ PIR ELY RC 2018-2020
  • Päällysteiden reikäpaikkausurakka
    (REPA) VAR ELY 2019-2020

Tutustu näihin

Asfaltti on kierrätettävä materiaali

Vanhaa asfalttia voidaan käyttää uuden asfaltin raaka-aineena. Senkkerin asfalttitehtaamme ottaa vastaan vanhat poistetut päällysteet, jotka käsitellään kierrätysasfaltin raaka-aineeksi. Lopputulemana syntyvä päällyste on laadultaan uuden asfaltin veroista.

Säästä kustannuksissa, tilaa kestävää KT-valua

Koneellinen valuasfalttipaikkaus on menetelmä, jossa paikkausmassa levitetään ja painetaan samalla kertaa tasaiseksi pinnaksi paikattavaan kohtaan. Näin asfaltinpaikkauksista saadaan kestävämpiä sekä laadukkaampia.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous työstä Puh. 09 2525 1160 tai käytä lomaketta.

Yhteystiedot

Jaakonkatu 2, 4.krs 01620 VANTAA. Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja henkilöstön tiedot.