Asfaltointi yrityksille

Rakennamme yrityksille esteettömät sekä turvalliset ympäristöt ja väylät kunkin kohteen käyttötarkoituksen ja sen asettamien vaatimusten mukaisesti. Toteutamme päällysteratkaisut piha-alueille, kentille, ajoväylille, pysäköintialueille ja -halleihin sekä kaikkiin muihin yritysten tarvitsemiin kohteisiin.

Päällysteet tarpeiden mukaisena kokonaispalveluna

Hyvin suunniteltuja toteutuksia

Toteutamme haasteellisetkin kohteet ammattitaidolla ja asiakasyrityksen toiminnan tarpeiden mukaisesti. Päällysteille kohdistuvat kuormitukset ja rasitteet huomioidaan jo projektin suunnitteluvaiheessa. Projektit viedään läpi yrityksen toimintaa häiritsemättä ja suunnitellussa aikataulussa.

Projektin kustannukset

Kustannusarvion saatte lähettämällä meille tarjouspyynnön.

Tutustu näihin

Asfaltti on kierrätettävä materiaali

Vanhaa asfalttia voidaan käyttää uuden asfaltin raaka-aineena. Senkkerin asfalttitehtaamme ottaa vastaan vanhat poistetut päällysteet, jotka käsitellään kierrätysasfaltin raaka-aineeksi. Lopputulemana syntyvä päällyste on laadultaan uuden asfaltin veroista.

Säästä kustannuksissa, tilaa kestävää KT-valua

Koneellinen valuasfalttipaikkaus on menetelmä, jossa paikkausmassa levitetään ja painetaan samalla kertaa tasaiseksi pinnaksi paikattavaan kohtaan. Näin asfaltinpaikkauksista saadaan kestävämpiä sekä laadukkaampia.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous työstä Puh. 09 2525 1160 tai käytä lomaketta.

Yhteystiedot

Jaakonkatu 2, 4.krs 01620 VANTAA. Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja henkilöstön tiedot.