Arvot ja tapamme toimia

Toimintatapamme

Perheyrityksenä olemme nousseet suurimmaksi suomalaisomisteiseksi yritykseksi kansainvälisten yritysten hallitsemalla alalla. Strategiamme on rakentaa myös jatkossa kestävää, kannattavaa ja kehittyvää kasvupolkua.

Dronen ottamaa kuvaa asfaltoinnista Lapissa.

Suomalainen

Olemme sataprosenttisesti suomalainen perheyritys ja lujasti kiinni kotimaassa. Teemme töitä suomalaisella sisulla ja asenteella parantaaksemme suomalaisten elinoloja.

Laadukas

Ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilöstön avulla tuotamme asiakkaillemme laadukkaita ja asiakkaiden tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja. Laitteistomme on uutta ja työn jälki laadukasta.

Ympäristöystävällinen

Teemme merkittäviä investointeja uuteen, ympäristöystävällisempään kalustoon, uusimme kalustoamme vuosittain ja panostamme kierrätykseen, jotta polttoaineen ja raaka-aineiden kulutus sekä päästöt saadaan pidettyä mahdollisimman matalina.

Ketterä

Toteutamme päällysteet joka tarpeeseen ja pienistä kohteista suuriin urakoihin.

Asfalttiasemiamme löytyy usealta paikkakunnalta ja liikkuvat mobiiliasemamme kulkevat työmaiden mukana. Näin voimme urakoida joustavasti halki Suomen.

Luotettava

Me teemme, mitä lupaamme. Henkilöstömme koostuu raudanlujista ammattilaisista, joilla on vankka kokemus ja pitkät perinteet päällystealalta. Laadukkaan tuloksen aikaansaamiseksi käytämme vain luotettavia alihankkijoita ja toimimme yhteistyössä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.